
Гарбузовий Мартіні
Один із найбільш улюблених напоїв жінок можна зробити в домашніх умовах. Названий коктейль на честь свого творця - Мартіні де Анна де Тоггія. Класичний варіант коктейлю робиться із рівних частин вермуту (легкої горілки) та джину. Але останнім часом вермуту додають все менше. У нашому рецепті домашнього Мартіні дуже незвичайні складові. Для коктейлю слід змішати горілку із гарбузовим пюре. Хоча на перший погляд може здатися, що це не зовсім смачно. Все ж таки не поспішайте з висновками. Спробуйте поекспериментувати і подати такий коктейль на домашній вечірці. Ваші гості будуть приємно здивовані.
Ingredients
Цукор
2 ст. л.
Кориця
0,5 ч. л.
Горілка
6 ст. л.
Гарбузове пюре
2 ст. л.
Мед
2 ст. л.
Preparation steps
01
Змішати цукор і корицю.
02
Опустити охолоджений келих краями вниз і добре прокрутити в суміші цукру і кориці - вийде смужка.
03
У шейкері з льодом струснути горілку, гарбузове пюре з медом і процідити в підготовлений келих для мартіні.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores