
Пшеничні млинці з фейхоа та м'ятою
Це рецепт приготування дуже оригінальних млинчиків. Готуються пшеничні млинці з фейхоа і м'ятою всього за тридцять хвилин, але в підсумку виходить дуже смачний десерт. Фейхоа - це соковита ягода з ароматом і смаком суниці, ананаса і ківі, родом вона з Бразилії. Фейхоа має яскравий кислуватий смак з досить сильними суничними нотками, до яких додають трохи цукру. Фейхоа відмінно поєднується з м'ятою, разом вони створюють неймовірно свіжий смак. Їх поєднання буде відмінною начинкою для млинців. Додатковим соусом до таких млинців служить густий гарячий шоколад.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
125 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
300 мл.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Yan Feijoa Compote 0.95l
400 г.
Fresh Mint Bundle 50g
20 г.
Lemon
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Preparation steps
01
У мисці змішати борошно, сіль і яйця, влити молоко, перемішати до однорідного стану. Поставити в прохолодне місце на 20 хвилин.
02
Натерти лимонну цедру, фейхоа разом з цукром подрібнити в блендері, додати в чашу блендера лимонний сік, перемішати, додати також листя м'яти. Всі інгредієнти подрібнити.
03
Дістати підготовлене тісто з прохолодного місця, поставити на вогонь сковороду з рослинною олією, розігріти, зробити млинці.
04
Змастити млинці соусом із фейхоа, загорнути конвертиком. Зверху посипати лимонною цедрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores