Печиво "Чуррос" - Image

Печиво "Чуррос"

Number of servings: 1Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Часто в ритмі сучасного життя ми не можемо виділити годинку на приготування чогось смачного. Тому ми пропонуємо вам приготувати печиво «Чуррос», яке порадує ваших близьких, а також перенесе вас в жарку і темпераментну Іспанію. Адже чуррос це іспанська випічка, яку гарячі мачо люблять їсти на сніданок. Солодка випічка із заварного тіста просто тане в роті, чудово поєднується з міцною кавою або ж з чорним чаєм. Печиво приносить радість, відчуття свободи і жаркого сонечка над головою. Але самий привабливий факт про цю страву - це те, що на його приготування потрібно всього лише 20 хвилин. Здавалося, що ще можна спекти за такий проміжок часу? Насолоджуйтесь!

Ingredients

Вода

2 ст.

Вершкове масло

180 г.

Сіль

1 ч. л.

Мука

300 г.

Яйце

6 шт.

Рослинна олія

Цукрова пудра

Кориця

Preparation steps

01

У воду додати сіль, довести до кипіння, покласти шматочки вершкового масла.

02

У великій мисці змішати борошно з корицею. Швидко по частинах додати борошно в гарячу воду, зменшити вогонь і енергійно вимішувати однорідне заварне тісто. Вимішувати тісто, поки воно не буде відходити від стінок. Зняти каструлю з вогню.

03

Яйця злегка збити, додати в тісто, продовжуючи збивати, поки воно не стане блискучим.

04

Перекласти готове до випічки заварне тісто в кондитерський мішок (бажано з великою насадкою у формі зірки).

05

У глибокій сковороді великого діаметру розігріти масло для фритюру. Видавити 4-5 витягнутих кільця тіста в гаряче масло, зрізавши тісто з насадки мокрим гострим ножем (або ножицями). Смажити по 1-2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору. Дістати шумівкою і обсушити на паперовому рушнику. Потім посипати цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Seabass baked in foil

Seabass baked in foil

2

30 min

Печиво "Чуррос" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua