
Печиво з фундуком та шоколадом
Печиво з фундуком та шоколадом - цікавий рецепт випічки з пісочного тіста. Якщо Ви хочете, щоб Ваша пісочна випічка вийшла ніжною і розсипчастою, прислухайтеся до порад досвідчених господинь. Використовувати як інгредієнт пісочного тіста маргарин замість вершкового масла можна, але на маслі тісто вийде ніжніше, а найголовніше: корисніше для здоров'я. Вершкове масло для збивання з цукром має бути розм'якшеним, тому дістаньте його з холодильника заздалегідь. Замість цукрового піску можна використовувати цукрову пудру: вона швидше розчиниться в маслі. При замісі довго м'яти тісто і сильно тиснути не треба, так як воно може вийти занадто щільним, "гумовим", а випічка з нього буде твердою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Dobryk Baking Powder
0,5 ч. л.
Salt Egypt
0,25 ч. л.
Homemade Butter
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
70 г.
Hazelnut
90 г.
Carmencita Vanilla Extract 150ml
1 ч. л.
Milka Milk Chicolate 90g
115 г.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 160ºС. Деко застелити харчовим папером. У мисці змішати борошно, сіль і розпушувач. Окремо збити міксером цукор з вершковим маслом, додати в суміш подрібнений фундук і ваніль. Збити ще раз, після додати сюди ж борошняну суміш. Ретельно перемішати.
02
За допомогою ложки сформувати довге печиво, викладаючи відразу на деко. Поставити в духовку на 20 хвилин, випікати до золотистого кольору. Витягнути готове печиво, остудити на деко протягом 5 хвилин, потім перекласти на тарілку, залишити до повного охолодження.
03
Шоколад розтопити на водяній бані. Вмочити один кінець печива в шоколад, потім вмочити й інший кінець. Викласти обережно на велику тарілку, залишити на 1 годину, до повного застигання шоколаду.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores