Парові ковбаски зі скумбрії - Image

Парові ковбаски зі скумбрії

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Ingredients

Рибний бульйон

50 мл.

Маргарин

30 г.

Петрушка

за смаком

Сіль

1 ч. л.

Яйце

1 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Перець чорний мелений

за смаком

Скумбрія

800 г.

Часник

3 зубчика

Preparation steps

01

Скумбрію розморозити при кімнатній температурі, випатрати, видалити голови, ретельно промити зсередини і зняти шкіру. Гострим ножем уздовж хребта зрізати м'якоть і вийняти кістки. Цибулину і часточки часнику очистити.

02

Рибне філе разом з цибулею і часником пропустити через м'ясорубку 2 рази.

03

Петрушку дрібно посікти.

04

У рибний фарш покласти розм'якшений маргарин, яйце, січену зелень, перець, сіль і влити бульйон.

05

Масу ретельно вимісити до однорідності і поставити в холодильник на 1 годину.

06

З фаршу скачати невеликі ковбаски і розкласти їх на решітці пароварки. Закрити кришкою і варити вироби протягом 1 години.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min