Гострий соус із коріандром - Image

Гострий соус із коріандром

Number of servings: 2Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

При приготуванні цього соусу зазвичай використовується блендер, але якщо всі інгредієнти злегка збити виделкою, то зовні соус вийде більш мальовничим. Готується гострий соус всього 15 хвилин. З інгредієнтами і спеціями можна сміливо експериментувати. Замість лимона іноді використовують лайм. Рослинну олія замінюють оливковою або арахісовою. Але основним інгредієнтом залишається свіжий коріандр. Його пряний трохи різкуватий аромат зробить незабутнім будь-яку страву, до якої його подадуть. Соус добре поєднується з рибою, м'ясом і овочами, особливо якщо ті приготовлені на грилі або на пару. Крім цього, соус можна використовувати як маринад, особливо для морепродуктів.

Ingredients for the recipe

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
50.00 - 55.70

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

200 ml

Ingredients

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

50 мл.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

100 мл.

Akura Chile Sweet Sauce 200ml

1 ст. л.

Litniy Med Honey 750g

2 ч. л.

Garlic

2 зубчики

Auchan Lemon Zest in Jar 45g

1 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Свіжий коріандр промити під водою, а потім обірвати листя від стебел.

02

Часник очистити від лушпиння та дрібно нарізати.

03

З половинки лимона зняти цедру, а потім видавити з нього сік.

04

Всі інгредієнти скласти в чашу для блендера і перебити все в однорідне пюре.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min