
Гостра ковбасна солянка
Головне достоїнство цього рецепта солянки у швидкості її приготування, при збереженні необхідних смакових якостей. Пов'язано це з тим, що вариться солянка на на м'ясному бульйоні, а на воді, але виходить досить наваристою, адже основним її компонентом є ковбаса: варена або сирокопчена. Чим більше видів ковбаси використовується, тим краще. Незважаючи на назву солянки, кожна господиня самостійно регулює бажану гостроту страви. Готова солянка має кислувато-гострий смак, дуже ситна і неймовірно ароматна. При подачі її на стіл в кожну тарілку додають ложку сметани або майонезу, оливки або маслини. Зверху солянку можна прикрасити часточкою лимона і зеленню.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
5 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Yatran Stolichna High Grade Boiled Sausage
300 г.
Carrots
1 шт.
Pickled Cucumbers
200 г.
Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l
200 г.
Aro Sliced Olives 4250ml
150 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
за смаком
Preparation steps
01
Зняти з помідорів шкірку. Розігріти сковороду з олією на вогні, обсмажити попередньо нарізану цибулю і натерту моркву, до золотистого кольору.
02
Додати в сковороду до цибулі і моркви нарізану ковбасу, після, подрібнені помідори.
03
Поставити на вогонь каструлю з водою, покласти очищену і нарізану картоплю, довести до готовності. Додати в каструлю з картоплею суміш зі сковороди. Варити протягом 5 хвилин, після чого додати нарізані огірки разом з рідиною, і оливки також разом із маринадом з банки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores