
Омлет по-бельгійськи
За французьким рецептом омлет готується із обсмажених на сковороді злегка збитих яєць. Не прийнято у французів і додавати вершки або молоко, воду, борошно в яєчну суміш. Обсмажуються збиті яйця з одного боку на вершковому маслі до моменту, коли омлет майже повністю не густіє. Подача омлету являє собою згорнутий в трубочку або навпіл яєчний "млинець". Страва не повинна вийти занадто пишниою, на відміну від суфле, тому смажать омлет з відкритою кришкою. Існує думка, що справжній французький кухар в першу чергу повинен обов'язково вміти готувати саме омлет. Перед подачею можна додати начинку за смаком. Ми ж вам пропонуємо спробувати приготувати не класичний французький омлет, а бельгійський варіант цієї страви зі свіжими грибами і бужениною.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Baked Pork
100 г.
Homemade Butter
30 г.
Eurogroup Chicken Eggs 10pc
3 шт.
7 Flour 1kg
4 ст. л.
Devaitis Carbonated Mineral Water 2l
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Parsley 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Дрібно нарізати гриби і тушкувати на маслі 10 хв, додавши рублену петрушку, підсолити і поперчити.
02
Відокремити білки від жовтків, збити білки, а жовтки змішати з водою і борошном. Зробити тісто по консистенції як негуста сметана.
03
Перемішати гриби з білками і тістом, вилити суміш на сковорідку з маслом і під кришкою запекти омлет.
04
Перед подачею посипати омлет нарізаною бужениною.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores