Морквяний пудинг із вимоченої моркви - Image

Морквяний пудинг із вимоченої моркви

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Пудинг - це десерт англійської національної кухні, який готується на водяній бані з яєць, цукру, молока і муки в спеціальній формі з отвором в середині. В даний час існує величезна кількість рецептів самих різних пудингів. Багато які з них досить віддалено нагадують традиційні пудинги. Морквяний пудинг із вимоченої моркви - цікавий варіант приготування цієї страви. Порада: пудинг не рекомендується готувати при високій температурі: корочка на ньому підгорить, а середина страви залишиться сирою. Приготований таким чином пудинг при вийманні його з духовки дуже швидко "сяде". Досвідчені господині ставлять пудинг в слабо розігріту духовку, а потім поступово підвищують температуру.

Ingredients for the recipe

Homemade Butter
605.00

Homemade Butter

per 1 kg

Ingredients

Homemade Butter

15 г.

Carrots

150 г.

KhMZ Sour Cream 20%

30 мл.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

50 мл.

Domestic Cottage Cheese

50 г.

Nordic wheat bran 160g

5 г.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

за смаком

Preparation steps

01

Моркву очистити, натерти на дрібній тертці, залити водою, залишити на 3-4 години, при цьому необхідно кожну годину заливати свіжу воду.

02

За допомогою марлі віджати рідину з моркви. До м'якоті додати молоко, 10 г. вершкового масла, викласти отриману суміш на розігріту сковороду. Протушкувати.

03

У готову моркву додати жовток, який попередньо необхідно змішати з протертим сиром. Також додати білок і цукор. Перемішати до однорідної маси.

04

Змастити форму для випікання маслом, присипати висівками, викласти масу, випікати до готовності. Подавати зі сметаною/варенням.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min