Медові іриски - Image

Медові іриски

Number of servings: 10Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Справжнісінькі медові іриски, смак яких нам добре знайомий з дитинства, можна приготувати в звичайних домашніх умовах. Для тих, у кого мед викликає алергію, рекомендуємо замінити його відповідною кількістю цукру. Найголовніше в приготуванні ірисок - це дійти до потрібної консистенції солодкої маси. Деко застеляють пергаментом, який добре промаслюється, щоб він не прилип до цукерок. Вже готовий остиглий, але ще м'який ірис, нарізають ножем або оформляють будь-якою формою. Після нарізки іриски залишають для повного охолодження. При бажанні їх можна загорнути у фольгу, пергамент або целофан, в такому вигляді вони можуть зберігатися до 2-х тижнів.

Ingredients for the recipe

Vash Tsukor Sugar 10kg
356.90

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 kg

Ingredients

Vash Tsukor Sugar 10kg

300 г.

Litniy Med Honey 750g

120 г.

Homemade Butter

120 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

250 мл.

Preparation steps

01

У ємності змішати мед і цукор. Поставити ємність на повільний вогонь і довести до кипіння.

02

Після кипіння довести до бурштинового кольору (приблизно 8-10 хвилин).

03

Тим часом нагріти вершки, але не кип'ятити.

04

Коли цукрово-медова суміш загусне, викласти в неї масло, порціями, і залити гарячими вершками.

05

Варити до початку загустіння.

06

Деко вистелити папером для випікання, який змастити олією. Вилити суміш в деко і поставити в духовку, розігріту до 180°С і готувати так до стану твердості.

07

Потім викласти готовий корж на блюдо, нарізати на необхідні форми і залишити іриски остигати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min