
Маринована сьомга на шпажках
Маринована сьомга на шпажках - ще один незвичайний, але дуже простий спосіб приготувати рибу так, аби вона не втратила свої корисні речовини. Рибу на шпажках можна подавати як у якості закуски, так і в якості головної страви. Сьомга стане відмінною прикрасою святкового столу, доповнить важливість особливого випадку, добре буде поєднуватися з келихом червоного вина. Все залежить від ваших бажань і фантазії. Часник додасть неперевершеного аромату і пікантності, а йогурт зробить м'ясо риби надзвичайно ніжним. Також ви можете приготувати соус на свій смак. Гармонійно буде виглядати разом з овочевим салатом. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Baked Fish Fillet under Cheese
600 г.
Salt Egypt
17 г.
Eco Hot Curry
10 г.
Salad Sunflower Oil 500ml
100 мл.
Mlekovita Natural Yogurt 3% 1kg
250 мл.
Cucumber
1 шт.
Iberica Garlic Cloves 100g
1 шт.
Preparation steps
01
Нарізати рибу довгими, широкими шматками. Змішати пасту каррі з соняшниковою олією та покласти шматочки риби в соус, який отримали. Залишити маринуватися на 4 години мінімум. Краще на цілий день.
02
Замариновану рибу одягнути на шпажки, посолити (10 г.) та готувати на грилі 1-2 хвилини з кожної сторони. Рибу можна також запекти в духовці при 180°C протягом 4 хвилин.
03
Огірок почистити від шкірки, натерти на тертці, злити сік, який утворився та змішати з йогуртом. Додати подрібнений часник та сіль (7 г.).
04
Подавати шпажки з рибою на тарілці разом з соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores