
Макарони-бантики з червоної квасолі
Багато господинь люблять, коли у них є про запас рецепти навіть самих звичайних страв. Ось наприклад макарони. У нашій країні попередницею макаронів була локшина. Може бути і ви пам'ятаєте, як бабусі проводили весь вечір з цією нелегкою справою. Проте локшина виходила дуже смачною. Рецепт макаронів - бантиків дуже незвичайний. У першу чергу тим, що до тіста додається пюре з квасолі. Нехай це нововведення вас не лякає. Пюре з квасолі має м'який смак, якщо, звичайно, його добре проварити. Такі макарони порадують вас і своїм цікавим видом, і незвичайним смаком. Ви можете готувати їх до звичайнісінької сімейної вечері, особливо йому зрадіють ваші дітки. Адже вони люблять все те, що так незвично виглядає.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
30 мл.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
7 Flour 1kg
1, 5 ст.
Beans
0, 5 ст.
Salt Egypt
0, 4 ч. л.
Preparation steps
01
Квасолю замочити (бажано з вечора). Відварити в підсоленій воді і за допомогою блендера перемолоти в пюре.
02
Замісити круте тісто з борошна, квасолевого пюре, яйця і води. Також додати сіль.
03
Розкчати тісто товщиною 3 мм. і поділити на квадратики. Затиснути квардратики по середині, щоб вийшли бантики.
04
Утворені бантики викласти на посипану борошном тацю і підсушити близько години. Відварити бантики до готовності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores