Баранина з ріпою і солодкою цибулею в червоному вині - Image

Баранина з ріпою і солодкою цибулею в червоному вині

Number of servings: 6Cooking time: 2 hDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Повноцінна, смачна, ситна і ароматна страва, яка порадує ваших гостей, вони будуть захоплюватися вашою кулінарною майстерністю. Можливо і часу потрібно чимало, щоб приготувати баранину в такому вигляді, але результат не змусить вас чекати. Таку соковиту і смачну баранину ви ще не куштували! У страві багато інгредієнтів, які доповнюють один одного, роблять страву повноцінною, ароматною і дуже смачною. Повірте, всі, хто тільки відчує аромат цієї страви, будуть вражені цим багатим букетом. А спробувавши хоч шматочок, вони закохаються в страву відразу ж. Ну а ви будете улюбленим кулінаром з цих пір, вас всі проситимуть поділитися смачним і чудовим рецептом приготування баранини.

Ingredients for the recipe

Giacondi Red Dry Wine 12% 3l
419.00

Giacondi Red Dry Wine 12% 3l

3 l

Ingredients

Giacondi Red Dry Wine 12% 3l

0,5 л.

Terra Rich Frozen Lamb Hind Leg

200 г.

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

100 г.

Meat Time Beef Broth 0.5l

1 л.

Vinnytsia Mustard 125g

1 ст.л.

Diamir Tuna in Vegetable Oil 80g

50 мл.

Korolivskyi Smak Refined Rapeseed Oil 1l

400 г.

Carrots

100 г.

Celery Stalk

1 шт.

Onion

1 шт.

Garlic

10 г.

Kotanyi Chopped Basil 9g

20 г.

Metro Chef Cutted Thyme 60g

2 шт.

Bay Leaf

1 шт.

Preparation steps

01

Спочатку дрібно нарізати моркву, цибулю та стебла селери. Підготувати сотейник з рослинною олією та на швидкому вогні, обсмажити попередньо порізані овочі.

02

Шматочки баранини додати до обсмажених овочів та готувати до отримання коричневої скоринки на м’ясі. Якщо виникне небезпека, що овочі почнуть підгорати,- додати ще масла.

03

Нарізати філе баранини кубиками двох – трьох сантиметрів та додати в сотейник, після цього добавити часник та обсмажити протягом двох хвилин. Залити все бульйоном та вином. Зменшити вогонь, накрити сотейник кришкою та залишити готуватись на одну годину.

04

Тим часом почистити цибулю та ріпу, останню нарізати сегментами по три – чотири сантиметри, а цибулю розрізати на половинки. Гриби нарізати тоненькими скибочками. На рослинному маслі обсмажити цибулю, ріпу та печериці і перекласти все це до сотейника з бараниною. Отриману суміш перемішати, кинути перець горошком, лавровий листок і чебрець. Залишити ще на сорок хвилин на легкому вогні. Після чого додати гірчицю, добре перемішати, посолити та залишити готуватися ще п’ять хвилин. Зняти з вогню, посипати рубаним базиліком і подавати, поки гаряче.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min