Курка з кеш'ю по-азійськи - Image

Курка з кеш'ю по-азійськи

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цей дивовижний рецепт курки з кеш’ю по-азійськи відмінний початок для тих, хто хоче навчитися в домашніх умовах готувати екзотичні страви. Найкраще для смаження такої страви підійде вок, але можна готувати і в звичайній глибокій сковороді. Кришкою накривати не треба, щоб не перетворити овочі в рагу, в готовій страві овочі повинні трохи хрустіти. Варто бути обережними з дозуванням чилі перцю. Кунжутне масло надає страві справжній смак Азії. Цей класичний рецепт курки з кеш’ю по- азійськи - справжній шедевр, таке приголомшливе поєднання кольорів, смаків і ароматів як тут, більше ніде не зустріти.

Ingredients

Грудинка куряча

2 шт.

Перець болгарський червоний

1 шт.

Перець болгарський зелений

1 шт.

Цибуля зелена

0,5 пучка

Кеш'ю

80 г.

Соус соєвий

за смаком

Олія кунжутна

за смаком

Олія рослинна

за смаком

Часник

5 шт.

Перець чилі

за смаком

Олія оливкова

2 ст. л.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Preparation steps

01

Курку необхідно попередньо замаринувати в суміші оливкової олії, соєвого соусу і подрібненого часнику, протягом 1-5 годин.

02

Курку нарізати шматочками, обсмажити в рослинній олії на сковороді до золотистої скоринки. Влити соєвий соус.

03

Подрібнити зелену цибулю, ріпчасту цибулю нарізати півкільцями. Подрібнити часник. Перець чилі дрібно посікти. У сковороду до курки додати обидва види цибулі і болгарський перець. Обсмажити протягом 5 хвилин помішуючи. Додати часник, горіхи і чилі. Влити кунжутну олію, перемішати всі інгредієнти і готувати ще 5 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min