
Курка в бульйоні з кокосового молока
Курка в бульйоні з кокосового молока відрізняється досить делікатним смаком. Блюдо настільки смачне і незвичайне, що приємно здивує будь-якого гурмана. Кокосове молоко дуже популярне в країнах Далекого Сходу і особливо часто зустрічається в кулінарних рецептах тайської кухні. На його основі готують різні екзотичні супи, соуси для гострих страв, прохолодні напої і десерти. До того ж, кокосове молоко дуже корисне, воно зміцнює роботу травної системи, допомагає при проблемах з суглобами, підвищує імунітет. До складу цього продукту входять амінокислоти, вітаміни В1, В2, В3, С, калій, кальцій, фосфор, йод і залізо.
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Shallots 250g
6 шт.
Garlic
2 зубчика
Chicken Breast Homemade
4 шт.
Suree Coconut Milk 165ml
400 мл.
Vegeta Natur Chicken Broth in Cubes 6x10g
1 шт.
Taia Egg Noodles Pasta 400g
2 пачки
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Akvulya Still Water 2l
450 мл.
Preparation steps
01
Для приготування супу необхідно нарізати м'ясо курки на кубики, розчинити кубик курячого бульйону в 450 мл. гарячої води.
02
У розігріту олію в каструлі додати порізану дрібно цибулю, дрібно рубаний часник, імбир і курку. Обсмажити на середньому вогні приблизно 3-4 хвилини, додати кокосове молоко, бульйон і крупно порізаний перець. Довести до кипіння і зменшити вогонь, варити 15-20 хвилин, до приготування курки.
03
Потім додати локшину і кінзу. Кип'ятити на повільному вогні приблизно 3-4 хвилини. Приправити сіллю і перцем і сервірувати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores