Крокети із кисломолочного сиру з картоплею - Image

Крокети із кисломолочного сиру з картоплею

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Крокети (від французького слова "croquer", що означає "хрустіти") - популярна страва, яку готують із самих різних продуктів: м'ясного або рибного фаршу, крупи або овочів. Зазвичай крокети обсмажують у фритюрі, і виходять вони із хрусткою скоринкою. Крокети обсмажуються досить швидко, тому інгредієнти для них перед обжаркою попередньо готуються. Так у запропонованому рецепті "Крокети із кисломолочного сиру з картоплею" картоплю попередньо відварюють "у мундирі", а потім вже разом із кисломолочним сиром пропускають через м'ясорубку. Проста в приготуванні страва не вимагає багато зусиль, а результат не обмане очікування. Процес приготування можна прискорити, відваривши картоплю заздалегідь.

Ingredients for the recipe

Domestic Cottage Cheese
205.00

Domestic Cottage Cheese

per 1 kg

Ingredients

Domestic Cottage Cheese

300 г.

Packed Potatoes

200 г.

Top Grade Wheat Flour

75 г.

Packed Onion from 3kg

50 г.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

80 г.

Olkom Stoloviy Margarine 82.2%

20 г.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Bread Crumbs

3 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Відварити картоплю, остудити, очистити від шкірки. Пропустити картоплю разом із сиром через м'ясорубку. Нарізати цибулю, обсмажити в олії на сковороді до золотистого кольору.

02

Маргарин змішати з яєчними жовтками, додати в сирно-картопляну суміш після м'ясорубки. Додати в загальну суміш обсмажену цибулю, посолити і поперчити за смаком, ретельно вимісити.

03

Із суміші скачати ковбаски товщиною 3 см. і довжиною 8 см. Кожну обваляти в сухарях. Обсмажити на сковороді крокети в олії.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min