Крепи з шоколадно-горіховим соусом і бананами - Image

Крепи з шоколадно-горіховим соусом і бананами

Number of servings: 8Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Крепи - страва французької кухні, що представляє собою тонкі млинці з бездріжджового тіста. Їх роблять з різноманітними начинками, поливають різними соусами. Начинка може бути рибною, грибною, м'ясною або, як у запропонованому рецепті, солодкою. У Франції для приготування крепів використовують крепницю - плоску сковороду без ручки або велике розпечене коло. Ми ж замість професійної крепниці скористаємося звичайною, підходящою для смаження млинців сковородою. Тісто для крепів дуже рідке. Завдяки додаванню більшої кількості яєць крепи виходять більш еластичними і не рвуться. У тісто додають не рослинне, а розтоплене вершкове масло.

Ingredients

Шоколадна паста "Nutella"

2 ст. л.

Банани

0,5 шт.

Борошно

200 г.

Цукор

1 ст. л.

Сіль

0,5 ч. л.

Яйця

4 шт.

Молоко

300 мл.

Вершкове масло

3 ст. л.

Preparation steps

01

2 ст. л. вершкового масла розтопити на водяній бані.

02

Потім додати до масла борошно, сіль, цукор, яйця і молоко. Замісити рідке тісто і залишити його хвилин на 15 при кімнатній температурі.

03

Розігріти сковороду і додати в неї вершкове масло, що  залишилося. Обсмажувати крепи з кожного боку до золотистого кольору.

04

Коли всі крепи будуть обсмажені, нарізати тонко банан і змішати його з "Nutella".

05

У центр кожного крепу покласти приготовлену начинку. Крепи згорнути конвертиками.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min