Котлети в італійському маринаді - Image

Котлети в італійському маринаді

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Котлети в італійському маринаді не тільки виглядають дуже гарно, але і відрізняються від звичайних м'ясних котлет на смак. Звичний яловичий фарш доповнюється цілим букетом нових ароматів. Маринад робить котлети більш ніжними і смачними. Для маринування можна використовувати пристрій герметизації, для цього знадобиться пластиковий контейнер. Цей спосіб скорочує час маринування приблизно на 75%. Залишок маринаду можна використовувати як соус, але обов'язково його потрібно прокип'ятити, щоб уникнути харчового отруєння.

Ingredients for the recipe

Kuhne Walnuss & Essig 250ml
103.14 - 118.69

Kuhne Walnuss & Essig 250ml

250 ml

Ingredients

Kuhne Walnuss & Essig 250ml

10 мл.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

25 мл.

Garlic

1 шт.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

125 мл.

Auchan Oregano 20g

5 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Beef Forcemeat

600 г.

Preparation steps

01

У мисці змішати орегано, оцет, сік, олію, попередньо нарізану цибулю, посолити і поперчити за смаком, ретельно перемішати суміш.

02

З фаршу зліпити котлети. Покласти їх в маринад в мисці, залишити маринуватися на ніч.

03

Замариновані котлети обсмажити в невеликій кількості олії на сковороді-гриль. Котлети повинні бути просмажені до коричневої скоринки, всередині мають бути рожевого кольору.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min