Італійський салат із макаронами - Image

Італійський салат із макаронами

Number of servings: 8Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Італійський салат з макаронами (точніше, з пастою) - оригінальний варіант приготування страви з макаронними виробами. Готуючи цей салат, ми слідуємо загальним принципам (традиціям) італійської кулінарії - готувати з усього, що залишається в холодильнику. Це цілком раціональний, вигідний і економний підхід до використання залишків продуктів. Салат з пастою гарний і тим, що його можна приготувати швидко. Макарони для салату повинні бути приготовані з пшениці твердих сортів, на упаковці шукайте слова «група А, вищий сорт» і виключайте довгі вироби. Італійський салат з макаронами - це незвичайне блюдо, яке підкорить не тільки своєю оригінальністю, але смаком і ароматом.

Ingredients for the recipe

Pantanella Filini Pasta 500g
62.90

Pantanella Filini Pasta 500g

500 g

Ingredients

Pantanella Filini Pasta 500g

250 г.

Heinz Canned Sweet Corn 400ml

250 г.

Ukrayinskiy MK High Grade Smoked-Boiled Meat Nut

250 г.

Red Pepper

1 шт.

Green Pepper

1 шт.

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

250 г.

Argal York Sandwich Ham

250 г.

Parsley 70g

за смаком

Fanni Yogurt 2.2% 750g

250 г.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

100 г.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Зварити макарони і добре промити холодною водою. Покласти в салатницю.

02

Додати кукурудзу, горох, порізані кубиками перці, сир, шинку, дрібно нарізану зелень.

03

Посолити і поперчити за смаком. Заправити майонезом і йогуртом.

04

Охолодити в холодильнику і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min