
Гарячий масляний ром зі спеціями
Ром часто використовується для створення делікатесних десертів і кондитерських виробів. Для приготування коктейлів в основному використовується світлий ром, зі слабким смаком і тонким ароматом. Ром є міцним спиртним напоєм, який створюють шляхом перегонки цукрового очерету і бродіння. До складу рома входять мінеральні речовини, а також глюкоза, декстрин і мальтоза. Цей напій справляє позитивний вплив на травний процес, допомагає зняти втому, а в холодні дні ефективно зігріває. Кориця, гвоздика, цедра, мускатний горіх не тільки допомагають зробити смак напою оригінальніше, але й надають неповторний аромат.
Ingredients
Цукор коричневий
1 ч. л.
Цедра лимонна
0,25 ч. л.
Кориця мелена
за смаком
Гвоздика мелена
за смаком
Горіх мускатний мелений
за смаком
Ром білий
50 мл.
Вода
за смаком
Масло вершкове
1 ч. л.
Preparation steps
01
Стакан для майбутнього напою ополоснути окропом, для того, щоб він встиг нагрітися.
02
Покласти в стакан цукор, корицю, цедру, гвоздику, мускатний горіх.
03
Залити в стакан ром і за смаком гарячу воду.
04
Зверху викласти шматочок вершкового масла. Подавати відразу ж.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores