
Голубці з перловкою і морським коктейлем
Класичний рецепт приготування голубців припускає наявність рису в м'ясній начинці і томатно-сметанний соус. Але можна змінити рецепт і зробити голубці з перловкою і морським коктейлем. Найважливіший момент цього рецепту - це правильне приготування перловки. Щоб крупа добре розварилася, попередньо її необхідно замочити у воді годин на 12, краще це робити на ніч. Замочують перловку у воді - з розрахунку на склянку (250 мл) зерна беруть 1 літр води. А потім вже крупу варять як звичайну кашу. Подавати голубці можна як гарячими, так і холодними. У холодному вигляді вони не втрачають своїх смакових якостей. Спробувавши один раз, ви назавжди залишитеся у владі цієї страви.
Ingredients
Крупа перлова
300 г.
Капуста білокачанна
1 шт.
Креветки очищені
100 г.
Мідії
100 г.
Помідори
100 г.
Часник
4 шт.
Цибуля червона
1 шт.
Базилік зелений
20 г.
Петрушка
10 г.
Олія оливкова
100 мл.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Капусту промити, очистити від старого листя, розібрати на окремі листочки. Відварити перлову крупу.
02
Змішати в мисці перлову крупу, нарізані креветки і мідії, подрібнені помідори і часник, нарізану петрушку і базилік, заправити все оливковою олією, перемішати. Додати за смаком сіль та перець.
03
Ошпарити листя капусти в окропі, після викласти на стіл, викласти начинку на кожен лист капусти, загорнути.
04
Викласти в пароварку, готувати протягом 10 хвилин. Подавати можна як гарячими, так і холодними.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores