Голубці з рибою - Image

Голубці з рибою

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Голубці - страва багатьма улюблена. Як правило, начинкою у голубців є м'ясний фарш з рисом. Голубці з рибою - один з різноманіття рецептів голубців. Капусту можна використовувати і кислу, а можна приготувати з молодої капусти. Риба (філе без шкіри і кісток) береться будь-яка, на ваш смак. Подрібнюючи рибу в кухонному комбайні, потрібно використовувати найтонше лезо. Перед тим як викладати начинку на капустяний лист з нього обов'язково потрібно зрізати всі потовщення. Процес приготування не займає багато часу, робиться все досить просто, ну і, звичайно, виходить дивовижно смачно і ароматно.

Ingredients

Філе риби

500 г.

Яйця

3 шт.

Перець чорний мелений

1 ч. л.

Сіль

0,5 ст. л.

Сметана

600 г.

Масло вершкове

2 ст. л.

Бульйон рибний

500 г.

Біле вино сухе

200 г

Капуста білокачанна

1 шт.

Preparation steps

01

Нарізати рибу маленькими шматочками. Подрібнити в кухонному комбайні. Додати сіль, перець і яйця. Поступово додати сметану, постійно помішувати.

02

Відокремити листя від капусти і бланшувати (опустити в окроп від 0,5 до 5 хв.) в злегка підсоленій киплячій воді 10 хвилин.

03

Розправити листя і покласти на кожен по 1 ст. л. рибної суміші. Загорнути голубці.

04

Змастити маслом сковороду. Укласти голубці швом вниз. Залити бульйоном і вином, варити 10 хвилин.

05

Витягнути голубці з суміші. Тушкувати ще 10 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Голубці з рибою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua