Імбирний ель - Image

Імбирний ель

Number of servings: 5Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Англійське пиво має довгу багату історію і традиції, відмінні від традицій інших країн, що виробляють пиво. Ель - це англійський вид пива, вироблений швидким верховим бродінням при високій температурі. В Англії ель зафіксований в XV столітті, аналогічний напій без хмелю варили ще в VII столітті. До того, як до Англії привезли хміль з Нідерландів в XV столітті, слово «ель» вживалося виключно по відношенню до напоїв, отриманих в результаті бродіння без хмелю. До речі, в Англії та Ірландії п'ють глінтвейн, зварений на основі червоного вина або елю. Сьогодні ми вам і розповімо детально, як готувати цей чудовий напій без хмелю на основі імбиру. Ель буде дуже доречним, якщо подавати його холодненьким влітку в спеку.

Ingredients for the recipe

Truskavetska Mineral Natural Still Water 0.5l
15.50 - 19.66

Truskavetska Mineral Natural Still Water 0.5l

500 ml

Ingredients

Truskavetska Mineral Natural Still Water 0.5l

1 л.

Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml

50 г.

Lemon

1 шт.

Litniy Med Honey 750g

3 ч. л.

Preparation steps

01

Лимон промити і акуратно зняти цедру.

02

Імбир почистити і також натерти на дрібній тертці.

03

Вичавити з лимона сік і змішати його з цедрою. Далі додати мед і тертий імбир. Усе гарненько перемішати, щоб мед повністю розчинився.

04

Суміш залишити настоюватися протягом 10 хвилин.

05

Після чого суміш додати в пляшку з мінеральною водою. Закрити кришкою і поставити в холодильник настоюватися.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min