
Фруктовий кекс
Фруктовий кекс. Смакота. Те, що потрібно, коли прийшли неждані гості. Особливість запропонованого десерту в тому, що в якості начинки використовуються не фрукти та ягоди, а цукати і цитрусова цедра. Хрусткі родзинки – класичний інгредієнт для кексів. Однак у поєднанні з меленим мигдалем десерт заграє новими смаковими нотками. Хочете навчитися готувати ці диво-кексики? Все дуже просто. Обдавши родзинки окропом, можете відразу дістати з холодильника масло. Воно повинно підтанути, щоб отримана суміш була однорідною, без грудочок. Збивати тісто найкраще блендером. А випікати можна в порційних формочках або в одній великій формі, після чого нарізати десерт на зручні шматочки.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
3 ст. л.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
2 г.
Verival Unrefined Cane Sugar 500g
4 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
5 ст. л.
Almond
1,5 ч. л.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Top Grade Wheat Flour
6 ст. л.
Dobryk Baking Powder
за смаком
Raisins
3 ст. л.
Auchan Lemon Zest in Jar 45g
за смаком
Banka Spetsiy Orange Zest 90g
за смаком
Candied Oranges
за смаком
Preparation steps
01
Замочити родзинки в гарячій воді на 30-60 хвилин.
02
Масло має бути розм'якшеним, змішати його з сіллю, цукром, медом, і з попередньо меленим мигдалем. Ретельно перемішати до однорідної маси. Збити яйця, ввести їх в суміш.
03
Просіяти борошно і розпушувач, обережно додавати борошняну суміш в масляну.
04
Родзинки просушити, обваляти в борошні, додати в тісто. Також додати в тісто цедру і цукати. Змастити форму для випікання маслом, викласти в неї тісто. Поставити в духовку на 5 хвилин при температурі 240ºС, після зменшити до 150ºС, випікати ще 1 годину.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores