
Кекси "Метелики"
Кекс - солодкий кондитерський виріб з дріжджового або бісквітного тіста, в яке зазвичай додають родзинки, джем або горіхи. Смак і простота приготування кексів не може зрівнятися з жодною іншою випічкою. Традиційно кекси випікаються прямокутної або круглої форми. Але кондитери ніколи не переставали експериментувати над формами. Однією з нових форм для традиційних кексів була обрана форма метеликів. Метелики дуже подобаються і дорослим, і дітям. У холодні зимові вечори прекрасний кондитерський виріб у формі метелика кожному нагадає про відпочинок у літній сезон. Повітряні кекси-метелики - це просто казка, причому, що естетично, що за смаковими даними.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
150 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
110 г.
Homemade Butter
90 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
2 ст. л.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 ч. л.
Dobryk Baking Powder
0,5 ч. л.
Aro Powdered Sugar 250g
за смаком
Novus Strawberry Jam 375g
150 г.
President Whipped Cream with Vanilla Flavor 28% 250g
150 г.
Preparation steps
01
Міксером збити масло з цукром, яйцями і молоком. Додати борошно, розпушувач, ваніль і замісити тісто.
02
Тісто викласти у формочки, а форми поставити в духовку, розігріту до 180°С. Випікати кекси близько 25-30 хвилин. Потім кекси вийняти з форм і остудити.
03
Зрізати верхівки з кексів і розрізати верхівки навпіл.
04
Кекси змастити джемом, а зверху полити збитими вершками. У вершки вставити по половинці зрізаних "кришечок" з кожного боку, щоб вийшли "крильця". Наприкінці трохи присипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores