
Крем-суп із брюссельської капусти
Кожна господиня дуже любить мати у своєму арсеналі безліч рецептів простих, нескладних у приготуванні страв, але в той же час дуже смачних і ситних страв. Якраз сьогодні ми надаємо вам ще один такий рецепт. Це прекасний рецепт крем-супу з брюссельської капусти. Такому смачному і ситному супу будуть раді всі члени вашої родини. До того ж багатий хімічний склад брюссельської капусти додає ще один величезний бонус такому супу. Брюссельську капусту дієтологи рекомендують включати щодня в харчовий раціон. Тому рекомендуємо ще раз приготувати такий диво- суп із брюссельської капусти. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hortex Frozen Cabbage Brussels 450g
30 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Shallots 250g
2 шт.
Garlic
3 зубчика
Homemade Butter
3 ст. л.
Food Studio Chicken Broth 500ml
800 мл.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
400 мл.
Argal York Sandwich Ham
200 г.
Vinnytsia Mustard 125g
0,5 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
На оливковій олії в сотейнику підсмажити нарізану на шматочки брюссельську капусту. Додати подрібнені цибулю і часник, вершкове масло, гірчицю. Посолити і поперчити за смаком. І після цього тушкувати протягом 2 хвилин.
02
Долити курячий бульйон, проварити 8-10 хвилин, поки капуста не стане м'якою.
03
Підсмажити на сковороді шинку.
04
Зняти сотейник з вогню і додати вершки, перебити за допомогою блендера в пюре.
05
Посолити і поперчити суп за смаком, подавати з підсмаженою шинкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores