Кавове печиво - Image

Кавове печиво

Number of servings: 9Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Breakfast

Напевно, кожен балував себе вранці самим збадьорюючим і міцним напоєм - кавою. Її ароматний запах допомагає підбадьоритися, активізувати імунну систему, і також кава підвищує настрій. А чи знаєте ви, що каву можна використовувати у приготуванні різноманітних страв. Якщо вам ще не доводилося куштувати кавову випічку, тоді у вас є унікальна можливість це зробити саме зараз. Пропонуємо зупинитися на солодкій і ароматній страві - "Кавове печиво". І не забудьте порадувати знайомих, і рідних за чашкою улюбленого напою, цими солодкими ласощами. Відмінний варіант святкового кавового десерту!

Ingredients

Борошно

2 ст.

Вершкове масло

200 г.

Цукор

100 г.

Розчинна кава

1 ст. л.

Сіль

¼ ч. л.

Preparation steps

01

Цукор збити з розм'якшеним маслом. Як тільки масло збилося, додати розчинну каву, щіпку солі і ще раз на невисокій швидкості збити міксером. З'єднати суміш з мукою і замісити тісто. Якщо тісто добре не ліпитиметься, можна додати 1 ст. води.

02

Загорнути готове тісто в папір для випічки і помістити в холодильник на 45 хв. Дістати з холодильника і не виймаючи тісто з паперу розкачати качалкою. Товщина коржа  має бути приблизно 0,5 см. Доки тісто не охолонуло, за допомогою чарки вирізати печиво.

03

На деко помістити папір, в якому було тісто (можна не змащувати, оскільки він промаслився тістом). Помістити в духовку і випікати 15 хв. Температура для випічки печива має бути 180°C градусів.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Кавове печиво – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua