
Китайський кисло-солодкий соус
Хочете приготувати щось особливе, ексклюзивне? Китайський кислосолодкий соус стане відмінним помічником для вас. Він зробить особливою будь-яку страву. Здавалося б, це всього лише соус, без якого можна обійтися. Але ось така маленька деталь доповнює щось велике. Всього за 20 хвилин на вашому столі з'явиться кисло-солодкий соус, який додасть пікантності картоплі, м'ясу, рибі, рису, овочам на грилі. Соус перетворить на делікатес будь-яке обране вами блюдо. Він зробить будь-яку страву улюбленою. З таким соусом ви подумки відправитеся у далеку Азію, поринете у світ новаторства і неповторної краси. Насолоджуйтесь!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
1,5 ст. л.
Vinegar 9% 1l
2 ст. л.
Mutti Tomato Puree 500g
1 ст. л.
Kaiseki Soy Sauce 1l
1 ст. л.
Freshme Orange Juice 0.5l
3 ст. л.
7 Flour 1kg
1 ч. л.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно підготувати кухлик. В нього покласти по черзі цукор, оцет, томатне пюре, соєвий соус і апельсиновий сік.
02
Потім додати в кухлик борошно змішане з 4 столовими ложками води.
03
Поставити отриману суміш на вогонь та довести до кипіння, при цьому потрібно постійно помішувати її.
04
Подавати китайський кисло-солодкий соус гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores