
Курка з грибами у вершковому соусі
Як швидко приготувати смачну вечерю, та щоб вона ще була легкою і не калорійною а несла тільки корисні компоненти? А ще щоб і не морочитися із сам рецептом приготування. Ми вам допоможемо, запропонувавши рецепт курки з грибами та вершковим соусом. На перший погляд, це дуже проста страва. Але ж в цьому і є головна її хитрість. Чим страва простіша і легша, тим смачнішою вона виходить. Невідомо чому, але це факт. Тому якщо ви хочете влаштувати легку романтичну вечерю для своєї другої половинки, якщо хочете швидку вечерю для своєї родини - так загалом привід і не важливий! Головне, що у вас під рукою є рецепт смачної страви, яка згодиться на всі випадки життя.
Ingredients
Куряча грудинка
500 г.
Вершки (жирність 20-22%)
200 мл.
Гриби печериці
400 г.
Часник
3 зубчика
Соняшникова олія
30 мл.
Соєвий соус
40 мл.
Preparation steps
01
Курячу грудку порізати кубиками і обсмажити в соняшниковій олії до золотистого кольору.
02
Нарізати дрібно часник, поки смажиться грудка.
03
Промити гриби під холодною водою і нарізати їх такими же шматочках, що і грудку.
04
Коли шматочки курки будуть майже готові, додати до них часник.
05
Приблизно через 1-2 хвилини додати в сковороду гриби. І потім готувати на досить великому вогні, помішуючи, ще хвилин 5.
06
Далі додати вершки і соєвий соус.
07
Після чого зменшити вогонь і почекати, поки соус почне трохи густіти. Подавати страву з рисом або макаронами в гарячому вигляді.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores