Курячий салат з персиком - Image

Курячий салат з персиком

Number of servings: 2Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Як відомо ніжне куряче філе є одним з найменш калорійних інгридієнтів будь-якого барвистого літнього салату. Разом з фруктами, у вигляді соковитого персика, що містить набір органічних кислот та мікроелементів, і малини, що являється дуже популярною ягідною культурою нашої країни, страва вдало відкриває яскравий світ смаків незвичайного салату. Плоди малини крім прекрасного смаку володіють ще й корисним впливом на людський організм. Поєднання даних компонентів з ароматиними спеціями - духмяним та злегка цікавим ароматом часнику та колоритним болгарським перцем не залишать вас байдужим в будь-яку пору року. А листя салату та зелень налаштують вас на отримання максимального задоволення від споживання оригінального поєднання свіжості та легкості.

Ingredients for the recipe

Chicken Fillet
204.90 - 293.00

Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Chicken Fillet

350 г

Onion

0,3 шт.

Melnyk Sad Farm Peach

1 шт.

Almond

60 г

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

60 мл

Fresh Greens Mix 100g

1 ч. л.

Garlic

1 зуб.

Vita Verde Bright Lettuce 120g

20 г

Celery Stalk

50 г

Raspberry

120 г

Oranges 1kg

2 шт.

Kuhne Walnuss & Essig 250ml

60 мл

Salt Egypt

0,5 ч. л.

Litniy Med Honey 750g

2 ч. л.

Preparation steps

01

Відварити куряче філе, охолодити і нарізати кубиками (або розділити на волокна).

02

Порвати листя салату на шматочки і покласти у велику миску.

03

Додати куряче філе.

04

Дрібно нарізати цибулю і селеру, додати в миску.

05

Нарізати персики часточками, додати в салат.

06

Додати малину і рубаний мигдаль

07

Соус: змішати в банці з щільною кришкою апельсиновий сік, оливкову олію, оцет, зелень (за смаком), сіль, подрібнений часник і мед. Закрити і ретельно збовтати.

08

Заправити салат соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min