Запіканка з курячої печінки по-італійськи - Image

Запіканка з курячої печінки по-італійськи

Number of servings: 5Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Дуже смачна, легка і швидка в приготуванні запіканка. Рецепт приготування дуже простий, як за складом продуктів, так і по простоті приготування. У цій страві печінка дуже смачна. Це один з найкращих варіантів для ситного сніданку або навіть обіду. Щоб з помідорів легко було зняти шкірку, потрібно залити їх на 2-3 хвилини окропом. Помідори можна порізати не тільки кільцями, а й на дрібні кубики (так готують в Італії). В Італії цю печінку подають як окрему страву, без гарніру. Якщо вам подобається куряча печінка, то ви просто зобов'язані спробувати ніжну і неймовірно смачну запіканку, приготовану з неї.

Ingredients for the recipe

Chicken Liver
115.40

Chicken Liver

per 1 kg

Ingredients

Chicken Liver

500 г.

Grana Padano 32% cheese

150 г.

Pink Tomato in Packing

2 шт.

Garlic

3 зубчики

Onion

1 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Metro Chef Cutted Thyme 60g

за смаком

Preparation steps

01

Печінку обсмажити на оливковій олії по 3 хвилини з кожного боку. Цибулину нашаткувати, смажити 2 хвилини з печінкою.

02

Додати дрібно порізаний часник, спеції, перемішати і викласти у форму для запікання.

03

Помідори очистити від шкірки, нарізати кільцями, викласти на печінку. Посипати тертим сиром.

04

Запікати в духовці на 170°C до рум'яної скоринки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min