
Швидкий грибний суп
Для того щоб приготувати простий грибний суп, потрібно зовсім небагато часу і продуктів. Швидкий грибний суп не потребує додаткових інгредієнтів, сюди нічого крім грибів і овочів класти не потрібно. Цю страву з грибів ми готуємо без м'яса, що напевно сподобається вегетаріанцям. Гриби можна брати будь-які - опеньки, білі, печериці або інші на ваш смак. Вирощені в штучних умовах, вони не вимагають тривалої термічної обробки, так як не накопичують високої дози небезпечних речовин, і в цьому їх головна перевага перед лісовими грибами. Внесіть різноманітність у свій повсякденний раціон за допомогою легкого і простого у приготуванні супчика.
Ingredients
Картопля
3 шт.
Морква
2 шт.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Олія оливкова
4 ст. л.
Перець чорний горошком
за смаком
Лавровий лист
за смаком
Гриби свіжі (будь-які)
500 г.
Preparation steps
01
Овочі очистити від шкірки. Налити в каструлю 3-4 літри води, поставити на вогонь.
02
Подрібнити цибулю, додати в сковороду із оливковою олією, обсмажити до золотистого кольору. Як тільки цибуля стане прозорою, додати гриби. Готувати 15 хвилин, до повного приготування, додати сіль і перець за смаком.
03
У киплячу воду в каструлі додати картоплю і моркву, варити до повного приготування.
04
Додати в каструлю обсмажені гриби, всипати перець горошком, варити на маленькому вогні протягом 5 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores