
Батончики з мюслі
Батончики c мюслі - це хороша альтернатива сучасним кондитерським виробам. Як правило, для виготовлення батончиків мюслі використовують вівсяні пластівці, які вважаються відмінним джерелом вуглеводів, які дають людському організму енергію. Користь батончиків мюслі обумовлена складом продукту, який збагачений великою кількістю вітамінів, а також іншими біологічно активними сполуками. Багато прихильників здорового способу життя і збалансованого харчування віддають свою перевагу такому продукту як мюслі. Домашні батончики мюслі виходять не тільки набагато смачніше, але й корисніше магазинних солодощів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
100 г.
Litniy Med Honey 750g
3 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Oat Flakes
400 г.
Zhayvir Puffed Rice + Peanuts Grillage on Fructose 24g
100 г.
Raisins
50 г.
Uzbek Dried Apricots
50 г.
Almond
50 г.
Smok Pumpkin Seeds 150g
30 г.
Eurogroup Eastern Fried Sunflower Seeds 100g
30 г.
Sesame
30 г.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 180°С. Злегка змастити маслом і застелити промасленим пекарським папером деко. У невеликій каструлі змішати вершкове масло, мед і цукор. Помішувати, нагріваючи на маленькому вогні, до розчинення цукру.
02
Довести сироп до кипіння і трохи проварити, поки він злегка не загусне.
03
У великій мисці змішати вівсяні пластівці, повітряний рис, родзинки, дрібно порізану курагу, мигдаль, кунжут, гарбузове та соняшникове насіння.
04
Залити сиропом суміш сухих інгредієнтів і ретельно перемішати.
05
Викласти суміш на деко і рівномірно розподілити. Ущільнити суміш, щоб вона не покришилася після підсушування. Запікати протягом 15 хвилин, до золотистого відтінку. Охолодити, залишити в холодильнику на 2 години. Розрізати на батончики.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores