Баранина з овочами, запечена в рукаві - Image

Баранина з овочами, запечена в рукаві

Number of servings: 8Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Запікання в рукаві - це чудовий спосіб приготувати смачну страву, не витрачаючи багато часу і сил. У випадку з бараниною, як і з будь-яким іншим м'ясом, головне в успіху приготування - якість м'яса. Дуже важливо для більш сильного аромату і смаку давати баранині маринуватися мінімум кілька годин. Гарнір, який готується разом з м'ясом в рукаві, вийде дуже ароматним і смачним, так як просочиться ароматами і жирком. Не забувайте: баранина - це м'ясо, яке завжди повинно подаватися гарячим, тому коли воно остигає, жирок твердне і стає неприємним на смак. Баранина з овочами, запечена в рукаві - страва гідна будь-якого святкового столу.

Ingredients

Баранина

1 кг.

Баклажани

250 г.

Кабачки

200 г.

Болгарський перець

150 г.

Помідори

200 г.

Часник

3 зубчики

Цибуля ріпчаста

150 г.

Соняшникова олія

3 ст. л.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Preparation steps

01

Цибулю очистити від лушпиння і нарізати невеликими кубиками.

02

Помідори порізати на 4-5 частин.

03

Баклажани нарізати невеликими шматочками.

04

Кабачки і перець (очистити від насіння) нарізати кубиками.

05

У мисці змішати цибулю, помідори, кабачки, перець і баклажани. Овочі посолити і поперчити за смаком, а потім скласти в рукав для запікання.

06

Часник очистити від лушпиння і пропустити через прес. Потім змішати часник з олією в окремій мисці.

07

Отриманим маринадом обмазати м'ясо, а далі м'ясо покласти в рукав на овочі. Рукав запечатати і покласти в форму.

08

Форму відправити в духовку і випікати при температурі 180°С протягом 1,2-1,3 годин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Баранина з овочами, запечена в рукаві – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua