
Бананове печиво
Рецепти, які можна назвати "коли гості на порозі" завжди цікавили господинь. Адже, напевно, у кожного бували випадки, коли гості нагрянули випадково, без дзвінка і попередження, а ви хочете їх не просто чимось пригостити, а й здивувати. У такому випадку скоріше записуйте або запам'ятовуйте наш рецепт бананового печива. Банани зроблять печиво більш м'яким і приємним на смак, а от насіння соняшника і вівсянка зроблять його ще й ситними. Тому ви можете сміливо подавати таке печиво до чаю і приємної дружньої бесіди. Ваші гості не будуть відчувати голод, насолодившись таким печивом і ви відчуєте гордість за свій талант кулінара.
Ingredients
Банани
4 шт.
Родзинки
за смаком
Пластівці вівсяні
100 г.
Насіння соняшника
за смаком
Preparation steps
01
Спочатку потрібно подрібнити банани в блендері, додати вівсянку. Маса повинна вийти густа. Вийняти її з блендера і додати родзинки та насіння соняшника за смаком.
02
Залишити на 5 хвилин, щоб маса краще схопилася. Потім викласти ложкою печиво на силіконовий коврик.
03
Випікати в духовці при 170°С, приблизно 10-15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores