Рогалики з абрикосами - Image

Рогалики з абрикосами

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Відомі на весь світ і всіма улюблені борошняні ласощі рогалик вперше були спечені в ХVII сторіччі кондитером до знаменної події – захопленню турками венеціанської фортеці. З тих пір рогалик почали випікати зігнутої форми, яка нагадує півмісяць – символ турецького прапора. Однак, ця цікава версія була з тріском зруйнована вченим Карлом Тепли, який стверджував, що перша згадка про рогалики датується далеким ХII століттям. Пропонуємо відволіктися від передісторії і зайнятися більш захоплюючою справою – спекти сирні рогалики з пряною абрикосовою начинкою. Задоволені обличчя рідних не змусять засумніватися в досконалості цієї ніжної та ароматної домашньої випічки. Саме час ставити чайник.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

150 г

Cottage Cheese 9%

150 г

Homemade Butter

150 г

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

2 шт.

Apricot

5 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

3 ст. л.

Eco Ground Cinnamon

5 г

Pripravka Vanilla 2g

5 г

Preparation steps

01

Змішати сир і борошно в мисці. Додати нарізане кубиками масло, розтерти суміш руками

02

Додати яйце і замісити тісто. Скачати його в кулю і покласти в холодильник на годину.

03

Абрикоси порізати невеликими шматочками, відкинути на сито і посипати цукром, ваніллю і корицею. Дати постояти, поки охолоджується тісто.

04

Розкачати тісто на присипаній борошном поверхні, вирізати з нього трикутники. На основу отриманих трикутників викладати трохи начинки і згортати рогалики.

05

Деко застелити пергаментним папером і змастити маслом. Викласти рогалики на відстані 2-3 см один від одного, змастити яйцем.

06

Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин. Злегка охолодити і подати до столу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min