Яблучний хліб із журавлиною - Image

Яблучний хліб із журавлиною

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Хліб - це продукт номер один на столі. Здавна наші предки дуже цінували хліб, поважали. Не можна було навіть викидати крихти хліба, щоби не накликати на себе біду. У роки війни хліб цінувався ще більше. Тож наші бабусі та дідусі закликали цінувати хліб завжди. Так як у наш час у магазині можна купити все, що завгодно, стали з'являтися різні рецепти страв, які раніше були не відомі. Так і з яблучним хлібом із журавлиною. Солодкий хліб - це справа не нова, та проте його дуже люблять. Тому і ми пропонуємо вам рецепт, як смачно і швидко спекти хліб, щоб він порадував всю вашу сім'ю. З таким хлібом можна навіть пити чай або каву.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

400 г.

Oat Flakes

100 г.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

50 г.

Dried Cranberries

200 г.

Milk 2.5% 900g

450 мл.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

70 г.

Eco Ground Cinnamon

1 ч. л.

Litniy Med Honey 750g

3 ст. л.

Homemade Butter

50 г.

Dobryk Baking Powder

1/4 ч. л.

Preparation steps

01

Вівсяні пластівці залити 300 мл. молока. Залишити на 30 хвилин.

02

Змішати цукор, корицю, просіяне борошно і розпушувач. Додати замочені вівсяні пластівці, сушену журавлину і дрібно нарізані сушені яблука. Все перемішати.

03

У суміш додати мед, яйця, влити решту молока. Перемішати.

04

Розігріти духовку до 180°C, форму для випікання змастити вершковим маслом і застелити пергаментним папером. Перелити тісто у форму для випікання.

05

Випікати 1 годину, остудити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min