Мигдалевий бісквіт Джаконда - Image

Мигдалевий бісквіт Джаконда

Number of servings: 1Cooking time: 30 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Бісквіт Джоконда відрізняється від класичного тим, що замість звичайного борошна в ньому використовується мигдальне. Ці плоди з давніх часів проростали на високих зелених схилах над морями, і оброблялися людьми за корисні властивості їх ядер. Використання їх у їжу як царями, так і простими землеробами, збереглося і до теперішніх часів, коли вже існує тисячі видів різноманітних плодів. Але ж такої поживності та насиченості вітамінами ви не знайдете в жодному горіхові, саме так помилково називають ядра мигдалю. Тому використання мигдалевого тіста є не випадковим під час приготування нашого десерту, адже воно ще й є надзвичайно дієтичним. Такий бісквіт не змусить вас замислюватись над можливістю перевантажити свій організм надлишковими калоріями, тому споживайте без остраху.

Ingredients for the recipe

Vash Tsukor Sugar 10kg
356.90

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 kg

Ingredients

Vash Tsukor Sugar 10kg

50 г

Homemade Butter

20 г

Chicken Egg C0 1pc

2 шт

Top Grade Wheat Flour

20 г

Preparation steps

01

Якщо немає мигдального борошна, то необхідно в чашу блендера всипати очищений мигдаль або мигдальні пластівці і подрібнити на високій швидкості до отримання мигдального борошна. Мигдальне борошно готове!

02

У миску вбити яйця і всипати цукор. Збити міксером до отримання світлої кремоподібної маси.

03

Всипати мигдалеве борошно. Також всипати просіяне пшеничне борошно.

04

Обережно вмішати в суміш цукру та яєць мигдалеве і пшеничне борошно.

05

Влити розтоплене вершкове масло, безперервно перемішуючи тісто.

06

Окремо збити два білки в густу піну. Білки повинні бути холодними, миска і вінчки міксера чистими і сухими! Розігріти духовку до 200°C градусів.

07

Частинами, у два-три рази, додати в тісто білки і вмішати їх обережно дерев'яною або силіконової лопаткою рухом знизу-вгору.

08

Викладсти тісто у форму (силіконову або іншу, змащену вершковим маслом і присипану борошном) і поставити у вже розігріту духовку. Випікати бісквіт 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min