
Овочевий суп із фаршем
Пропонуємо вашій увазі прекрасний рецепт легкого і в той же час дуже ситного і поживного овочевого супу. Цей неймовірно легкий, смачний, незвичайний за смаком супчик можете приготувати і в якості основної страви, і якості першої страви. В якості основної страви його добре готувати влітку, коли не хочеться їсти важку їжу і дуже наїдатися. У цьому випадку він поєднає для вас і першу страву, і другу. Він стане для вас відмінним обідом. Обов'язково радимо вам спробувати його, може, він стане і вашим улюбленим супчиком також. Готувати його не надто важко. Цей суп до того ж дуже корисний, тому що містить в собі дуже багато корисних інгредієнтів. Приємного апетиту!
Ingredients
Фарш
500 г.
Цукіні
300 г.
Баклажани
300 г.
Капуста
250 г.
Помідори
300 г.
Стебла селери
300 г.
Морква
150 г.
Цибуля ріпчаста
150 г.
Зелень
за смаком
Сіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Вода
2,5 л.
Preparation steps
01
Цибулю очистити від шкірки і дрібно нарізати. Стебла селери також дрібно нарізати.
02
Баклажани і цукіні нарізати невеликими кубиками.
03
Капусту дрібно покришити соломкою.
04
Помідори нарізати невеликими кубиками.
05
Моркву натерти на середній терці.
06
У каструлі, на соняшниковій олії, трохи обсмажити цибулю, додати моркву і теж трохи обсмажити.
07
Потім у каструлю додати баклажани і цукіні й тушкувати хвилин 5.
08
Після чого додати капусту, селеру і помідори і знову залишити тушквати хвилин на 5.
09
Після чого налити в каструлю близько 2,5 літрів води і на невеликому вогні довести до кипіння. Посолити, поперчити.
10
Поки суп доходить до кипіння, скатати з фаршу невеликі кульки або шматочки. Коли суп закипить, додати фарш і залишити варити ще 15 хвилин.
11
Готовий суп подавати, посипавши трохи зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores