
Тімбаль із куркою
Оригінальне оформлення, незвичайний смак цієї французької страви залишаться у Вашій пам'яті надовго. Тімбаль – запіканка з курячого фаршу з макаронами, помідорами і сиром. Таку назву страва отримала завдяки своєму зовнішньому вигляду. Тімбаль раніше готували лише при королівському дворі. Головний інгредієнт – макарони. Вони з двох сторін покривають соковиту м'ясну начинку. Для страви найкраще використовувати товсту вермішель. Її буде зручно укласти в круглу форму по спіралі. Важливо, щоб макарони не злиплися, інакше красиво викласти не вийде. Замість курячого фаршу можете використовувати відварене куряче філе, розділене на шматочки.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pantanella Filini Pasta 500g
300 г.
Chicken Minced
500 г.
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Onion
2 шт.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Dziugas Parmesan Cheese 40%
50 г.
L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l
2 ст. л.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
3 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Parsley 70g
за смаком
Homemade Butter
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Помідори помістити на 30 секунд в киплячу воду. Обдати холодною водою і зняти шкірку. М'якоть помідора подрібнити.
02
Сир натерти на тертці. Петрушку розібрати на листки. У сотейнику розігріти оливкову олію і обсмажити дрібно нарізану цибулю.
03
Додати до них помідори, готувати ще 5 хвилин. Додати в сотейник фарш курки, влити вино. Посолити, поперчити. Зменшити вогонь, готувати 10 хвилин. Дати охолоти начинці, потім додати сир, вершки і сире яйце.
04
Відварити макарони. Відкинути на друшляк і дати трохи охолонути.
05
Круглу форму змастити вершковим маслом. Починаючи з центру, викласти по колу і бокам форми макарони. Наповнити начинкою.
06
Накрити форму фольгою і поставити в розігріту до 170°С духовку на 1 годину. Залишити у формі на 10 хвилин, потім перевернути на велике блюдо.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores