
Суп із тушкованого м'яса
Ingredients
Яловичина
100 г.
Цукор
20 г.
Сіль
за смаком
Цибуля ріпчаста
15 г.
Капуста квашена
200 г.
Бульйон м'ясний
400 г.
Оцет
за смаком
Олія рослинна
15 г.
Перець чорний мелений
за смаком
Крохмаль картопляний
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо нарізати невеликими шматочками, заправити сіллю і перцем, обваляти шматочки в крохмалі, обсмажити в олії на сковороді.
02
Приготоване м'ясо викласти в каструлю, всипати квашену капусту, додати цукор, оцет, всі інгредієнти перемішати. Поставити каструлю на вогонь, тушкувати 1 годину.
03
Вилити бульйон в каструлю, довести до кипіння.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores