
Салат з грибами, млинцями і цибулею
Млинці – це всімаулюблене самостійне блюдо. Кухні різних країн світу можуть похвалитися рецептами приготування різноманітних млинців. У цьому салаті використовуються яєчні млинці, для приготування яких беруть лише яйця, і не додають борошно. Салат виглядає дуже красиво і має приємний і апетитний аромат. З основними інгредієнтами можна сміливо експериментувати. Замість маринованих грибів цілком підійде варена курка. Цією начинкою можливо навіть наповнити кошики, які чудово підійдуть для будь-якого сімейного свята. Цим оригінальним салатом будь-яка господиня безсумнівно приємно здивує своїх близьких і гостей.
Ingredients
Яйця
5 шт.
Мариновані печериці
200 г.
Цибуля
200 г.
Майонез
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Preparation steps
01
Збити яйця (окремо).
02
Вилити на сковороду, змащену олією, посмажити до золотистого кольору.
03
Посмажити із зворотнього боку.
04
Нарізати соломкою.
05
Цибулю нарізати соломкою.
06
Обсмажити на олії цибулю до золотистого кольору.
07
Гриби нарізати.
08
Змішати млинчики, гриби, цибулю. Посолити, поперчити.
09
Заправити майонезом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores