Салат "Родзинка" - Image

Салат "Родзинка"

Number of servings: 5Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Як і у всіх салатах з куркою, в цьому салаті є соковиті інгредієнти, які надають сухій курці м'який і соковитий смак. Це болгарський перець, а також шматочки ніжної шинки і пікантних маринованих грибів. За бажанням, шинку можна взяти копчену. Також цей салат можна робити і з індичатиною. Родзинкою салату є родзинки, які злегка підсолоджують, і соковиті шматочки консервованого ананаса. Родзинки при бажанні можна замінити сушеною вишнею для різноманітності. Салат виходить ситним, смачним і оригінально прикрашеним, завдяки чому він стане знахідкою для будь-якого святкового столу.

Ingredients

Філе куряче

200 г.

Шинка

200 г.

Болгарський перець

1,5 шт.

Консервовані гриби

200 г.

Консервовані ананаси

200 г.

Волоські горіхи

30 г.

Родзинки

30 г.

Майонез

за смаком

Зелень

за смаком

Preparation steps

01

Відварену курку нарізати соломкою. Шинку також нарізати соломкою.

02

Перець нарізати кубиками.

03

Родзинки залити окропом на 5 хвилин.

04

З грибів злити всю рідину. Якщо гриби великі, то їх потрібно нарізати, а маленькі залишити як є. Ананаси нарізати невеликими шматочками.

05

Волоські горіхи трохи обсмажити на сковороді, потім подрібнити.

06

Всі інгредієнти викласти в салатник, заправити майонезом за смаком і гарненько перемішати. За бажанням можна додати сіль, свіжу зелень і прикрасити грибочками.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min