Салат з печінкою, квасолею і маринованими грибами - Image

Салат з печінкою, квасолею і маринованими грибами

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Дуже ситний салат. Готується він просто, а виходить в результаті дуже смачно. Печінку для салату можна використовувати яловичу або курячу. Квасоля готується заздалегідь. Її треба промити у воді, перекласти в каструлю і залишити в такому вигляді на 12 годин. Краще це робити на ніч, щоб зранку можна було почати готувати салат. Але при бажанні квасолю можна використовувати і консервовану. Поливають готовий салат майонезом і дають настоятися близько 2-х годин, щоб всі інгредієнти добре просочилися. Прикрашають рубаною зеленню. Такий салат добре поєднується з гарячими стравами.

Ingredients for the recipe

Beans
202.50

Beans

per 1 kg

Ingredients

Beans

200 г.

Pork Liver

500 г.

Novus Marinated Nameko Mushrooms 530g

150 г.

Onion

150 г.

Carrots

200 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

за смаком

Preparation steps

01

Замочити квасолю. Далі відварити до готовності.

02

Печінку відварити до готовності (30 хвилин після закипання).

03

Печінку остудити і порізати соломкою.

04

Гриби порізати невеликими шматочками.

05

Цибулю нарізати кубиками.

06

Натерти моркву на середній тертці.

07

На соняшниковій олії злегка обсмажити цибулю. Додати моркву, обсмажити.

08

Змішати квасолю, печінку, гриби, цибулю з морквою. Посолити, поперчити.

09

Салат заправити майонезом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min