Салат з тріски - Image

Салат з тріски

Number of servings: 2Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Вашій увазі оригінальна ідея простого з приготування і доступного за інгредієнтами, але дуже смачного і поживного салатику, який не тільки урізноманітнить Ваше звичне меню, але і стане гідною прикрасою святкового столу. За рахунок того, що він викладається шарами, страва виглядає дуже ефектно і яскраво. Головним інгредієнтом служить популярна за радянських часів і улюблена донині консервована печінка тріски. Не дивлячись на те, що цей рибний делікатес – сам по собі досить ситний і самодостатній, пропонований салатик приємно здивує Вас легким і делікатний смаком. А все завдяки додаванню свіжих овочів, ніжного сиру і яєць, які «розбавляють» жирність печінки і надають легкість.

Ingredients for the recipe

Banga Cod Liver 121g
102.50 - 212.00

Banga Cod Liver 121g

121 g

Ingredients

Banga Cod Liver 121g

250 г

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

4 шт.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Grana Padano 32% cheese

180 г

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

30 г

Carrots

80 г

Preparation steps

01

Печінку тріски дістати з банки і розім'яти виделкою. Яйця відварити в круту, потім охолодити і нарізати кубиками або шматочками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.

02

Моркву відварити і нарізати дрібними кубиками або натерти на крупній тертці. Сир також натерти на крупній тертці. Викласти інгредієнти шарами, змащуючи кожен майонезом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min