
Рисовий суп із мідіями
1966 оголошується Міжнародним роком рису. Така увага до рису не випадкова. Ця найдавніша сільськогосподарська культура земної кулі займає за площею посівів друге місце, а по валовому збору зерна - перше місце у світі. Рис містить в собі багато вітамінів групи В, вітаміни Е і РР, і різні необхідні людському організму мінерали, такі як марганець, калій, фосфор, кальцій, залізо, магній, мідь, селен і цинк. У рисі є білок - від 4 до 7 грамів білка на сто грам сирого рису. А крім того, у рисі містяться складні вуглеводи. Вони скупчуються в м'язах людин , і вивільняють енергію саме тод , коли вона потрібна. Суп з рису і мідій якомога краще підживлять ваш організм зсередини.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Spicy Mussels
500 г.
Steamed Rice
1/3 ст.
Onion
1 шт.
Carrots
1 шт.
Tomato
2 шт.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ст. л.
Eco Star-Anis
1/2 ч. л.
Bay Leaf
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Homemade Butter
2 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
1/2 ст.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаом
Preparation steps
01
Нарізати овочі: цибулю дрібними кубиками, моркву - натерти, помідори порізати кубиками.
02
У сотейнику на вершковому маслі обсмажити цибулю до прозорості. Додати моркву і помідори. Додати рис і обсмажити ще хвилину.
03
Всипати бадьян, перемішати і залити водою або бульйоном (овочевим).
04
В іншій каструльці - мідії залити водою (зовсім небагато - 1/2 склянки), додати у воду лимонний сік, накрити кришкою і дати закипіти. Варити 2-3 хвилини, поки мідії не розкриються.
05
Акуратно злити сік з мідії в каструлю, де вони варилися. Стулки відірвати і викинути (або залишити для прикраси).
06
Коли рис буде готовий, перелити сік мідії до рису з овочами, а також додати самі мідії. Варити ще 2 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores