Чорнослив у клярі - Image

Чорнослив у клярі

Number of servings: 10Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Якщо ви гострий любитель сухофруктів, але їсти їх у звичайному вигляді для вас стало буденною справою, тоді ми пропонуємо вам урізноманітнити трохи своє меню. До речі, таку страву можна цілком приготувати для святкового столу - вона буде дуже ефектно виглядати. Досить просто приготувати чорнослив в клярі з тіста. Таким чином під час смаження сухофрукти не втрачають свої корисні властивості (яких в чорносливі дуже і дуже багато), а навпаки, збережуть їх. При цьому тісто утворює хрустку скоринку, яка додає пікантність цій страві. Таким чином ви витратите дуже мало часу, а страву отримаєте просто відмінну.

Ingredients

Чорнослив

100 г.

Яйця

2 шт.

Сода харчова

1/4 ч. л.

Волоські горіхи

50 г.

Борошно пшеничне

70 г.

Соняшникова олія

100 мл.

Preparation steps

01

Чорнослив розпарити в окропі. Нафарширувати подрібненим волоським горіхом. Насадити чорнослив на зубочистку.

02

Відокремити білки від жовтків. Білки збити в густу піну, акуратно додати жовтки, борошно і соду, замісити тісто.

03

Кожен чорнослив вмочити в тісто і обсмажити у фритюрі до золотистої скоринки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Чорнослив у клярі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua