Пісні пиріжки з горохом із заварного тіста - Image

Пісні пиріжки з горохом із заварного тіста

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Перед початком приготування пісних пиріжків потрібно замочити горох у воді на ніч. Горох потрібен сирий, бажано цілий, але можна взяти і колотий. Потрібно добре вимиіті і залити холодною водою, щоб вода вкрила горох приблизно на 2-3 см. Пиріжки ліпляться невеликими, з тонким шаром тіста. Смажать пісні пиріжки на пісному маслі. За пару хвилин до готовності пиріжки збризкують водою з пульверизатора, щоб зарум'янена корочка на пісних дріжджових пиріжках була м'якою. Готові пиріжки змащують ще раз рослинним маслом і накривають рушником до повного охолодження. Також гарячі пиріжки з горохом можна змастити сумішшю води, часника, олії та солі.

Ingredients

Борошно пшеничне

2 ст.

Вода

1 ст.

Дріжджі свіжі

20 г.

Олія

3 ст. л.

Цукор

0,5 ст. л.

Сіль

0,5 ч. л.

Горох (варений)

400 г.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Preparation steps

01

Розігріти сковороду з рослинною олією, висипати нарізану дрібно цибулю, обсмажити, додати варений горох, смажити 5-7 хвилин. Перекласти в блендер, подрібнити до стану пюре. Дати охолонути.

02

У 1 ст. теплої води розчинити цукор і дріжджі. У мисці змішати борошно і сіль. У борошняну суміш влити дріжджову, змішати. Влити 1 ст. окропу, замісити тісто. Залишити на 2 години настоятися.

03

Розділити готове тісто на кілька шматочків, розкачати кожен, викласти начинку з гороху, защипнути краї.

04

Обсмажити пиріжки на олії на розігрітій сковороді з кожного боку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min