Свинина, запечена в гірчично-пивній заливці - Image

Свинина, запечена в гірчично-пивній заливці

Number of servings: 4Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Свиняча шийка - це дуже ніжне м'ясо, навіть, можна сказати, делікатесне. Приготована ​​свиняча шийка в кінцевому підсумку виходить зовсім не жирна, м'яка і дуже соковита. Тому з свинячої шийки готують буженину і всіма гаряче улюблені шашлики. Але ми сьогодні будемо готувати свинину, запечену в гірчично-пивній заливці. А для цього нам потрібна буде свіжа свиняча шийка, і ми її будемо маринувати в гірчично-пивному соусі. Маринад зробить нашу свинину ще м'якшою і соковитішою. Гірчиця приємно наситить м'ясо і воно буде пахнути неперевершеним ароматом. Смак м'яса виходить божественним. Таке м'ясо - відмінне частування для святкового столу. Ви і ваші гості будете насолоджуватися смаком і запахом м'яска. Приємного апетиту!

Ingredients for the recipe

Ukrprompostach-95 Special Smoked-boiled Pork Neck
509.40

Ukrprompostach-95 Special Smoked-boiled Pork Neck

per 1 kg

Ingredients

Ukrprompostach-95 Special Smoked-boiled Pork Neck

700 г.

Garlic

4 зуб.

Bread Crumbs

2 ст. л.

Kamis Ground Sweet Paprika 40g

1 ч. л.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Symbiose Cabernet Sauvignon Syrah Red Dry Wine 13% 0.75l

1 ч. л.

Vinnytsia Mustard 125g

3 ст. л.

Zlaty Bazant Light Beer 0.5l

50 мл.

Salad Sunflower Oil 500ml

3 ст. л.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно приготувати маринад. Для цього потрібно пиво, перець, гірчицю, масло, часник і зіру ретельно змішати. Потім свинячу шийку замочити в маринаді і залишити на кілька годин.

02

У форму для запікання покласти м'ясо на фольгу. І туди ж налити залишки маринаду. Загорнути м'ясо у фольгу. Запікати приблизно 1,5 години при 180ᵒC.

03

Після чого відкрити фольгу і посипати м'ясо панірувальними сухарями і паприкою. Дати скоринці схопитися на поверхні м'яса протягом 15 хвилин, при цьому всю іншу частину потрібно тушкувати в соусі.

04

Перед подачею нарізати впоперек волокон і подавати з тушкованими або свіжими овочами.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min