Печиво "Жолуді" - Image

Печиво "Жолуді"

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Запах тільки-но випеченого печива, що наповнює ароматом увесь будинок, - ось справжнє почуття затишку, який дарує хороший настрій. Але перш ніж накрити на стіл скатертину і викласти столові прибори, треба спекти майбутні ласощі. Як? Та дуже просто! Результат порадує досконалістю смаку і неймовірною вишуканістю. Підключіть в процес приготування своїх дітей, вони неодмінно будуть у захваті від участі в створенні смачних "жолудів". Прикрасою можна вибрати листя якої-небудь зелені, для створення эфектного декору жолудів, що тільки-но обсипалися. Будьте впевнені, ви не лише з користю, але і з величезним задоволенням проведете час, а це важливо для сучасних жінок. Перед подачею не забудьте приготувати ароматний, гарячий чай!

Ingredients

Борошно

300 г.

Цукор

1 ст.

Яйце

1 шт.

Молоко

100 мл.

Вершкове масло

100 г.

Шоколадна стружка

2 ст.

Горіхи

1 ст.

Розпушувач

1 ч. л.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Вершкове масло і цукор збити у мисці. Сюди ж влити молоко і вбити яйце. Борошно просіяти і змішати з інгредієнтами. Додати сіль і розпушувач в суміш з олії - сформувати тісто для печива. Охолодити в холодильнику близько 3 годин.

02

Охолоджене тісто розділити на дві рівні частини. Посипати борошном поверхню і розкачати кожну частину тіста. Узяти спеціальну форму у вигляді жолудя і сформувати печиво.

03

Викласти на деко майбутнє печиво і випікати у духовці протягом 10 хвилин при температурі 200°C. Шоколад розтопити і перемішати. Змастити ним кожен жолудь і посипати зверху порубаними горіхами. Залишити, поки не застигне шоколад.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Печиво "Жолуді" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua